Overheveling geneesmiddelen/specialistische geneesmiddelen – Apotheek VieCuriVitaal – Venlo

Apotheek VieCuriVitaal

Tegelseweg 210 5912BL Venlo Tel:077-3206490

Overheveling geneesmiddelen/specialistische geneesmiddelen

In overleg met uw specialist gebruikt u een oraal oncolyticum, groeihormoon, fertiliteitsmiddel of TNF-alfaremmer.

De overheid heeft bepaald dat de verstrekking van deze specialistische geneesmiddelen door het ziekenhuis geregeld moet worden. Apotheek VieCuriVitaal levert u deze medicatie en is centraal gelegen in het ziekenhuis van Venlo en Venray. U kunt hier de medicatie zelf ophalen, bijvoorbeeld na een afspraak of bezoek in het ziekenhuis. Het is ook mogelijk om uw medicatie thuis bezorgd te krijgen.

Zelf ophalen

Met het recept dat u van de arts krijgt kunt u deze middelen ophalen bij VieCuriVitaal. Afhankelijk van uw recept of persoonlijke wens, kunt u daarna per 2 weken, maandelijks of 3 maandelijks uw medicijnen ophalen.

Bezorgen

Indien noodzakelijk, is het mogelijk om uw medicatie thuis per maand of 3 maanden thuis bezorgd te krijgen. Hierover kunt u afspraken met apotheek VieCuriVitaal.

Nb. Mochten er wijzigingen zijn in gebruik van uw medicatie of deze is eerder op. Neem dan contact op met apotheek VieCuriVitaal per mail apotheekvcvvenlo@viecuri.nl of telefonisch 077-320 64 90.

Nb. Indien uw voorschrijvend specialist in een ander ziekenhuis werkt, dan worden de geneesmiddelen via dat ziekenhuis verstrekt.

Aanvraag medicatiecassettes door huisarts.