Apotheek VieCuriVitaal – regionaal farmaceutisch centrum locatie VieCuri Medisch Centrum Venlo en Venray – Venlo

Apotheek VieCuriVitaal

Tegelseweg 210 5912BL Venlo Tel:077-3206490

Neem contact op met Apotheek VieCuriVitaal

Uw apotheek in Venlo en Venray

Apotheek VieCuriVitaal is de poliklinische apotheek van VieCuri Medisch Centrum en heeft 2 locaties. De apotheek in Venlo is gelegen aan de Zorgboulevard (route 16). De apotheek in Venray is te vinden meteen na de receptie (route 2). In deze apotheken kunt u terecht voor geneesmiddelen en hulpmiddelen op recept en zelfzorgmiddelen. Apotheek VieCuriVitaal levert deze medicijnen en zelfzorgmiddelen met een deskundig advies.
Nb. (Herhaal)recepten die telefonisch/digitaal bij de huisarts/specialist worden aangevraagd, kunnen de volgende werkdag na 12 uur worden opgehaald.

Team Apotheek VieCuriVitaal; Persoonlijke, deskundige en betrouwbare zorg

Apotheek VieCuriVitaal geeft u vertrouwen door persoonlijk advies, snelle service en hoge kwaliteit zorg. Mede door de korte lijnen naar andere zorgverleners werkt de poliklinische apotheek van het ziekenhuis professioneel, innovatief en efficiënt.

Poliklinische apothekers: Sjoukje van der Meer (BIG-nr.: 69027320117) en Loes Ariaans-Silkens (BIG-nr.: 59909097717). Gevestigd apotheker: Liesbeth van Dijk (BIG-nr.: 09027788417)

ISO-certificering

Apotheek VieCuriVitaal is onderdeel van de ziekenhuisapotheek. Apotheek VieCuriVitaal is voor haar kwaliteitssysteem gecertificeerd met ISO 9001-2015.

Tevens worden vanuit de ziekenhuisapotheek geneesmiddelen geleverd aan diverse instellingen buiten het ziekenhuis. Heeft u vragen over leveringen aan externe instellingen zoals La Providence, De Zorggroep, VvGI etc. zie contact.